Opening Hours

Gesloten - Pratijk overgedragen

Vakantie – Reisverhaal

National Geographic Traveler: Thailand en Thaise Massage

Bij een vakantie of reis naar Thailand zijn de Thaise massages natuurlijk één van de dingen om naar uit te kijken. Heerlijk ontspannen na een dag de toerist uithangen of lange reis. Maar hoe vind je nou de beste massage? Op National Geographic Traveler vond ik dit leuke reisverhaal over Thailand en Thaise massages.

 

 

“Hoe vind je de beste Thaise massage”

Auteur: Sabine de Witte

 

Enkele passages:

luxe salon, Oasis. Net uit het centrum van Bangkok:

ik sta versteld van de houdingen die mijn lijf weet aan te nemen en nadat ze aan mijn nek en schouders is begonnen, zie ik sterretjes. Even bijkomend met een kopje thee, merk ik dat mijn lijf daadwerkelijk meer bewegingsvrijheid heeft en de volgende dag is er van de massageknepen geen spoor meer te bekennen. De toon is gezet, evenals de hoge standaard om deze massage te evenaren!

 

De studenten van Wat Pho

Ik geniet van mijn eigen ademhaling. Het lijkt bijna of er geen echte aanraking plaats vindt! Na afloop voel ik me heel relaxed en ik kan alleen maar glimlachen. De jongeman maakt een buiging en zegt grinnikend ‘Now you know why Thailand is the land of smiles’. Ik ben beduusd en intens gelukkig. Lichtelijk verward ga ik nog een tijdje aan de kant van de rivier zitten en als ik weer bij zinnen kom ontdek ik dat ik anderhalf uur in het niets heb zitten staren. Wow!

 

Lees verder: https://www.nationalgeographic.nl/reizen/hoe-vind-je-de-beste-thaise-massage

 

Ps: Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot een vakantie naar Thailand om een Thaise massage te ervaren… Dat kan ook in Nederland, via deze site.

 

 

<<< vorige <<<         >>> volgende >>>

 

Share with your friends

   

Also find us on… or contact us by email or phone

             

           

 

 

Recommended Articles