Opening Hours

Gesloten - Pratijk overgedragen

Thaise massagesalon en gekwalificeerde Thaise masseuse

Bent u opzoek naar een goede Thaise massagesalon? Dan is Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort het juiste adres. In onze Thai massagesalon geven wij onder andere de Thaise Traditionele Massage en Thaise ontspanningsmassage die door onze gekwalificeerde Thaise masseuse gegeven worden. De Anti-stress of Scrub massage kunt u uiteraard ook ervaren in onze massagepraktijk. De Thai massage of Thaise massage uit Thailand is fenomenaal en niet voor niets wereldberoemd geworden.

Wilt u meer weten over onze Thai massagesalon, bezoek dan onze website voor meer informatie

Home Claai Sabaai Massage Amersfoort

 

Aziatische massage en Thaise massage

Uit Azië kennen we veel soorten massages. Er wordt dan ook veel gezocht naar Aziatische massage of Asia massage als mensen last hebben van spierpijn, stress, moedeloosheid of gewoon even helemaal willen ontspannen. Van de Aziatische massages is de Thaise massage de meest uitgebreide massage, die zich bewezen heeft als zeer effectief. Een pure massage of hemelse massage waarbij de volgende technieken gebruikt worden: yogatechnieken, massage, acupressuur en stretchen. Ook wel bekend als: De bewegingen lijken op de Asana’s van Yoga, de aandacht voor de drukpunten op Nadi’s uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese Geneeskunst

 

Uw bent van harte welkom in onze massagepraktijk

In onze massage salon Amersfoort hebben wij de volgende massage behandelingen: Traditionele Thaise Massage zonder olie Deep Thai massage met olie, Thaise ontspanningsmassage als Aromamassage of Herbal massage, anti stress massage, Scrub massage,  lichaamsverzorging en voetmassage. Ook kunt u samen komen voor een Duo massage Thais.

Onze massagepraktijk is hygiënisch en smaakvol ingericht waarbij u zich op u gemak zal voelen.

Tips en Weetjes

Wat is Traditionele Thaise Massage

Geschiedenis van de Thaise Massage

Wat is Stress

Alles over Thaise Massage – Wikipedia

 

 

 

<<< vorige <<<         >>> volgende >>>

 

Share with your friends

   

Also find us on… or contact us by email or phone

             

           

 

 

 

Recommended Articles