Opening Hours

Gesloten - Pratijk overgedragen

Winterparadijs Amersfoort Eemplein

Ook dit jaar kun je weer schaatsen in het Winterparadijs Amersfoort op het Eemplein. Wij van Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort vinden dit een goed initiatief en ook wij, verlenen onze steun aan dit evenement.

schaatsen winterparadijs amersfoort eemplein

Claai Sabaai Massage Amersfoort

Op zich denk je bij een schaatsevenement en temperaturen rond het vriespunt niet direct aan een Thaise Massage… Dat klopt… Toch is dat wel zo:

  • Wij van Claai Sabaai Massage vinden beweging, plezier, welzijn & gezondheid zeer belangrijk.
  • Wij kunnen je helpen om je spieren los te maken en blokkades op te heffen zodat je lichaam weer in balans komt en je weer soepel op de schaatsen staat.
  • Als je met het schaatsplezier last hebt gekregen van spierpijn of al langer last hebt van spierpijn klachten, dan bieden wij ook uitkomst.
  • Of kom bij ons langs als je in deze drukke periode even tot rust wil komen met een ontspanningsmassage op een verwarmde massage tafel.
  • Met een Thaise massage komt je lichaam en geest weer in balans en verbeterd dat je immuunsysteem, waardoor je beter gewapend bent tegen de winter periode.
  • Warme chocomelk hebben we niet. Wel hebben wij goede thee na de massage behandeling die je helpt om je lichaam te ontgiften.

 

Een Thaise massage is veel meer dan een massage alleen.

Bekijk onze Home page voor de belangrijkste voordelen van een Thaise massage. Voor uitgebreide informatie over Thaise massage verwijzen wij door naar onze pagina “Wat is traditionele Thaise massage” of bekijk de verschillende massage behandelingen op onze pagina “Massage behandelingen en prijzen”

 

Intro website van WinterparadIJS Amersfoort

“Open van 23 november 2018 tot en met 6 januari 2019

Deze winter kan er weer geschaatst worden bij het WinterparadIJS Amersfoort. Voor de zesde keer wordt de overdekte schaatsbaan, welke 600 vierkante meter meet, op het Eemplein gebouwd. Dit jaar ligt het ijs er van vrijdag 23 november tot en met zondag 6 januari.

Initiatiefnemer André van Gelderen vertelt: “De baan op het Eemplein is inmiddels een begrip en vele Amersfoorters weten de weg naar het WinterparadIJS dan ook te vinden.”

Lees veder op de website van WinterParadIJS Amersfoort

 

Door onze bescheiden bijdrage, zal deze reclame-uiting, zo nu en dan voorbij komen op het scherm in het Winterparadijs Amersfoort.

 

Wij hopen dat iedereen veel plezier zal beleven aan het WinterparadIJS Amersfoort.

 

Met vriendelijke groet,

Claai Sabaai Massage

 

<<< vorige <<<        >>> volgende >>>

 

Share with your friends

   

Also find us on… or contact us by email or phone

             

           

 

 

Recommended Articles