Opening Hours

Gesloten - Pratijk overgedragen

Claai Sabaai Massage steunt de Maag Lever Darm Stichting met de Zuiderzee Klassieker fietstocht

Op 29 september 2018 organiseert De Maag Lever Darm Stichting de Zuiderzee Klassieker fietstocht. Wij van Claai Sabaai Massage Amersfoort vinden dat een goed initiatief voor de gezondheid van mensen en het onderzoek wat hierdoor gedaan kan worden. Onze reclame uiting zal zo nu en dan voorbij komen op het grote scherm in Amersfoort.

Bezoek hun site voor meer informatie, klik op de afbeelding.

 

 

 

Zuiderzee Klassieker 29 september 2018

De Maag Lever Darm Stichting organiseert op zaterdag 29 september 2018 voor de 8e keer de Zuiderzee Klassieker. Een fietstocht waarmee we geld inzamelen voor meer onderzoek naar darmkanker en andere spijsverteringsziekten, zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en coeliakie. Aan de Zuiderzee Klassieker doen jaarlijks meer dan duizend fietsers mee, die samen elk jaar ruim 200.000 euro binnenfietsen. Dit jaar starten we in Amersfoort, de thuishaven van de Maag Lever Darm Stichting én het middelpunt van Nederland. Dat sluit prachtig aan bij het doel waarvoor we fietsen: de buik, het middelpunt van onze gezondheid. Fiets ook mee op 29 september!

 

Deze reclame uiting zal zo nu en dan voorbij komen op het grote scherm in Amersfoort.

 

Wij vinden het fijn om onze bijdrage te mogen leveren aan dit goede initiatief en hopen dat de Zuiderzee Klassieker een groot succes zal worden.

Met vriendelijke groet,

Claai Sabaai Massage

 

<<< vorige <<<         >>> volgende >>>

 

Share with your friends

   

Also find us on… or contact us by email or phone

             

           

 

 

 

 

Recommended Articles