Coronavirus COVID-19 – Immuunsysteem – Stress en Thaise Massage

Claai Sabaai Massage Amersfoort neemt het Coronavirus of COVID-19 serieus. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Wij blijven daarom OPEN voor onze klanten en hun behandeling. Een Thaise massage draagt bij aan de gezondheid van je lichaam. De hygiëne staat bij ons op nummer 1 en je wordt behandeld in een aparte kamer waarbij je nauwelijks in aanraking komt met andere personen, dan diegene die jou behandeld. Een Thaise massage is goed voor het welzijn en de gezondheid van je lichaam. Naast de behandeling van spierklachten, blokkades en de organen optimaliseren. is in deze situatie van belang: Je immuunsysteem wordt verstrekt en stress klachten worden verminderd. Uiteraard gaan wij ervan uit dat je zelf kunt inschatten of je een risico bent voor anderen en je afspraak op tijd annuleert als je ziek geworden bent. Ziek dan even uit en kom weer langs als je beter bent.

Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage

I.v.m. het Corona virus hanteren wij aangepaste openingstijden:

 • Maandag van 12:00 tot 18:00 
 • Di. Woe. Vrij van 10:30 tot 18:00 
 • Donderdag van 10:30 tot 14:00
 • Zaterdag van 10:30 tot 17:30
 • Alle dagen uitsluitend met afspraak

 

Hou onze pagina in de gaten mochten de richtlijnen van het RIVM en de overheid veranderen.

Kom niet langs zonder afspraak. Maak online een afspraak

Bent u verkouden of grieperig… Blijf dan thuis en ziek eerst uit

 

Immuunsysteem

In deze tijd van het jaar, waarbij de temperatuur lager ligt met veel regen en vocht, verspreiden virussen en ziektekiemen zich vrij gemakkelijk. Je lichaam kan daarom wel wat extra bescherming gebruiken. Een goede bescherming is onder andere een goed werkend immuunsysteem. Een Thaise Massage is zeer effectief om je immuunsysteem te optimaliseren. Bij een Thaise Massage word onder andere je bloedsomloop en je lymfesysteem gestimuleerd en geoptimaliseerd. Het bevorderd de aanmaak van witte bloedcellen, die indringers van buiten neutraliseren. Een gezonde spiermassa bevat meer eiwitten. Zij produceren antilichamen en enzymen. Je immuunsysteem wordt versterkt en ben je daarmee veel beter bestand tegen deze winterse weersomstandigheden.

 

Stress

Stress kost het lichaam veel energie. Naast de vervellende klachten die stress veroorzaakt is je lichaam ook veel vatbaarder om ziek te worden. Een Thaise massage is een goede methode om stress klachten te verminderen. Bij deze massage worden de te veel aangemaakte stoffen adrenaline en cortisol uit je lichaam gemasseerd. Daarnaast komt door de massage je lichaam en geest weer in balans. Hierdoor ben je veel beter in staat om bepaalde situaties aan te kunnen. Ook is je lichaam weer sterker en ben je minder vatbaar voor ziekte kiemen. De oorzaak van de stress neem je hiermee uiteraard niet weg. De oorzaak van de stress moet ook verholpen worden. Meer over stress

 

 

Vrijwel elke massage heeft een positieve werking voor je immuunsysteem en stress klachten. Toch heeft een Thaise Massage het meest effect door de technieken die men gebruikt.

Effect van een Thaise Massage

Het effect van de Thaise massage is uniek. Men voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. De Thaise massage zorgt voor ontspanning en activering van diverse lichaamsonderdelen. Daardoor heeft de Thaise massage op tal van aspecten een positieve werking.

Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

Thaise massage wordt al eeuwen lang beoefend in Thailand voor de behandeling van klachten en bevordering van welzijn. Deze massage is voor iedereen goed: jong en oud, actief of inactief, gezond of niet gezond.

Thaise massage technieken helpen het lichaam om terug te gaan naar optimale prestaties en een optimale gezondheid, die bijdragen tot een gevoel van gemak en welzijn en goede gezondheid.

De voordelen van Thaise massage zijn o.a:

 • Verlicht pijn zoals rugpijn, schouder, hoofdpijn/migraine en spierspanning.
 • Bevrijdt blokkades in de energiestroom.
 • Stimuleren van het zenuwstelsel.
 • Verhoogt het vermogen van de organen om de voedingswaarde op te nemen.
 • Versterkt en verjongt het lichaam.
 • Verbetert de circulatie van het bloed en lymfe.
 • Zorgt voor een beter werkend immuunsysteem
 • Verhoogt de flexibiliteit en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.
 • Effectief tegen stress en kan helpen bij de behandeling van depressiviteit
 • Een goede methode tegen chronische slapeloosheid en vermoeidheid.
 • stimuleert de aanmaak van serotonine en dopamine, wat een positieve werking heeft op je gemoedstoestand

 

Kijk op onze website welke behandeling het beste bij jou past

Klik voor de volgende opties

 Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage   Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage

Wat kun jezelf doen om je Immuunsysteem te versterken?

Eet gezond, Beweeg of sport, slaap voldoende, vermijd stress, zorg voor voldoende eiwitten, drink genoeg water, Bij beginnende verkoudheid is soep of bouillon erg goed voor je met name kippensoep of bouillon.

 

Voor vragen over het coronavirus COVID-19 virus kun je de website van het RIVM raadplegen

Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage

Klik op het logo van het RIVM voor info over het Coronavirus

 

 

Claai Sabaai Massage Amersfoort sees the Coronavirus or COVID-19 as a serious matter.
That is why we remain OPEN to our customers and their treatment.
A Thai massage contributes to the health of your body. In particular, your immune system will be improved and your stress complaints will be reduced.
In our practice you hardly come into contact with other people, only with the person who treats you. We assume that you can estimate yourself whether you are a risk to others or not.

Lees meer over Thaise massage op onze pagina:  Wat is een Thaise massage en wat is een Traditionele Thaise massage

 

<<< vorige <<<        >>> volgende >>>

 

Share with your friends

Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage   Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage   Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage  Coronavirus COVID-19 Immuunsysteem Stress Thaise Massage

Also find us on

               

Click here for our English Website

⠀⠀⠀⠀⠀