Deep Thaise Massage met Olie en kruiden Thaise Deep tissue massage Alternatief voor de Traditionele Thaise massage

Deep Thaise Massage met Olie 

Alternatief voor de Traditionele Thaise massage

De Deep Thaise Massage is een alternatief voor de Traditionele Thaise Massage en wordt uitgevoerd met Olie en Kruiden. Deze Deep Thaise massage met olie en kruiden is ook bekend als Thaise Deep tissue massage. De Deep Thaise massage richt zich voornamelijk op behandeling van de dieper gelegen spieren en huidlagen. De Traditionele Thaise massage bestaat uit meerdere onderdelen waardoor de behandeling minimaal 90 minuten duurt en gedaan wordt zonder olie. Door gebruik van Olie wordt deze Deep Thaise massage als milder ervaren dan de Traditionele Thaise massage en is daardoor in Europa erg populair. Naast een verwarmende werking op uw huid, heeft deze massage nagenoeg hetzelfde effect als de Traditionele Thaise Massage. Hierdoor is de Deep Thaise massage een prima alternatief voor de Traditionele Thaise Massage. Hoewel ik wel stel dat men een Traditionele Thaise massage wel een keer geprobeerd moet hebben. 

 

Effect van deze massage

Deze Deep Thaise massage is vooral geschikt voor mensen die last hebben van spierspanning en verstijfde spieren en last hebben van een stijve nek, lage rug klachten en boven rug klachten. Doordat deze massage op de dieper gelegen spieren en huidlaag is gericht, wisselen we dit af met ontspanningstechnieken. Naast klachten behandeling moet u ook kunnen genieten van deze massage.

Deze massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Daarnaast stimuleert men de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Al met al, Chronische vermoeidheid, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Het zorgt namelijk voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert ook depressieve gevoelens.

 

2. Deep Thaise Massage met olie 

                         60 min.     90 min.     120 min.

1 Persoon       € 45,00     € 65,00      € 80,00

Duo (2 pers.)  € 85,00     € 120,00    € 150,00

 

<<< vorige <<<         >>> volgende >>>

 

Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort Thai

Maak online een afspraak of neem contact met ons op via bijvoorbeeld telefoon, WhatsApp of email.

 

Keer terug naar

Massage groep: Last van spieren Massage behandelingen & prijzen

 

 

 

 

 

Deep Thaise Massage

Een Thaise Massage is speciaal… Ook speciaal voor u.

 

 

Share with your friends

    

Also find us on… or contact us by email or phone