Opening Hours

Ma. di. do. vr. 10:30-18:00 - Zat. 10:30-17:30 - Woensdag en zondag gesloten

Thaise Aroma Ontspanning Massage

Bij deze ontspanning massage gebruiken wij Eucalyptus olie. Een fijne massage voor ontspanning van lichaam en geest.
***
Meer uitleg: verder op deze pagina

Thaise Aroma Ontspanning Massage

Deep Thaise Massage met olie

Dit is de Thaise traditionele massage maar dan met olie. Zeer effectief voor verlichting van pijn en spierklachten. Ook goed om uw lichaam in goede conditie te houden.
***
Meer uitleg: verder op deze pagina

Deep Thaise Massage met olie

Thaise Anti-Stress relax Massage

Bij deze massage worden uw hoofd, nek, schouder en rug gemasseerd om zo de klachten die door stress veroorzaakt worden te verhelpen.
***
Meer uitleg: verder op deze pagina

Thaise Anti-Stress relax Massage

Massage voor 1 pers.

40.00/vanaf
Massage voor 1 pers.
 • 45 minuten 1 persoon € 40,-
 • 60 minuten 1 persoon € 55,-
 • 80 minuten 1 persoon € 70,-

Duo Massage (2 pers.)

75.00/vanaf
Duo Massage (2 pers.)
 • 45 minuten 2 personen € 75,-
 • 60 minuten 2 personen € 105,-
 • 80 minuten 2 personen € 135,-

Meer dan 2

112.00/vanaf
 • Informeer bij ons
 • Kan niet via online systeem
 • i.v.m. bezetting optijd aanvragen

Online afspraak maken

Een online afspraak maken gaat nu nog makkelijker

 • Je kunt op elk gewenst moment een online afspraak maken 24/7
 • Kies de gewenste massage en de juiste duur van de massage
 • Wil je samen tegelijk gemasseerd worden? Kies dan voor de Duo massage. (2 personen)
 • Hier zie je gelijk welke tijden nog beschikbaar zijn
 • Je krijgt direct een bevestiging van de gemaakte afspraak

Wij kunnen de telefoon helaas niet aannemen als wij met een behandeling bezig zijn. Een afspraak maken online, is voor u en voor ons het snelst en makkelijk.

Uitleg massage behandeling

Hieronder worden de massage behandelingen uitgebreid toegelicht

Thaise Aroma Ontspanning Massage

 

Bij deze ontspanning massage gebruiken wij Eucalyptus olie. Een fijne massage voor ontspanning van lichaam en geest.

Om te ontspannen is een Aroma massage therapie zeer geschikt. Uw kunt zich helemaal ontspannen en krijgt een gevoel van rust. Daarnaast wordt uw lichaam goed verzorgt en komt weer in balans. Uw voelt zich weer energiek.

Bij deze aroma massage therapie worden aromatische oliën gebruikt die een ontspannende, activerende en reinigende werking hebben. Dit zijn zeer geconcentreerde plantaardige oliën, ook bekend als de zogenaamde essentiële oliën. Ook de geur van de olie geeft een zeer ontspannen gevoel van rust. Wanneer men de geur hiervan inademt heeft dat een positief effect op hartslag, stress, bloeddruk, ademhaling, geheugen, spijsvertering en het immuunsysteem. Daarnaast zorgt de olie voor nog meer ontspanning en herstel van de energiebalans.

Door middel van de massage technieken, wordt aandacht gegeven aan de meridianen of energiekanalen van het lichaam. De spieren, pezen en bindweefsel worden gestimuleerd om zo de bloedsomloop en het lymfestelsel te activeren en zo afvalstoffen in het lichaam af te voeren.

Aromatherapie massage is ook geschikt als men last heeft van stress of emotioneel-gerelateerde aandoeningen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen, premenstruele syndromen en rugklachten.

Al met al, een heerlijke massage om te ontspannen. Het effect van deze massage behandeling is dat u zich daarna weer totaal ontspannen en energiek voelt.

Het lichaam wordt op zachte wijze gemasseerd. Ideaal voor mensen met stressklachten, maar ook wanneer u zich gewoon lekker wilt ontspannen.

Deep Thaise Massage met olie

 

Dit is een Traditionele Thaise massage, bekend in Thailand als Nuat Phaen Boran (นวดแผนโบราณ), maar dan met olie en aangepast aan de behoeftes in Europa.

De Traditionele Thaise massage is oorspronkelijk zonder olie, maar veel mensen buiten Thailand vinden dat te hard. Daarom doen wij deze massage met olie. Zonder olie is bij ons uiteraard ook mogelijk. Daarnaast helpt deze massage tegen tal van andere klachten en brengt u zo het lichaam weer in balans bij een bezoek aan onze Salon Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort.

De Traditionele Thaise massage is zeer effectief tegen spierpijn of spierklachten. De massage wordt ritmisch uitgevoerd en gedoceerd toegepast en afgestemd op het individu. De massage vraagt om een “actieve” rol van u als u wordt verplaatst en uitgerekt in verschillende houdingen.

 

Lichamelijke en psychische klachten zijn goed te verhelpen met een Traditionele & Deep Thaise Massage

Een Traditionele Thaise massage of Nuat Phaen Boran (นวดแผนโบราณ), voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten.  Daarnaast stimuleert men de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Al met al, Chronische vermoeidheid, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Het zorgt namelijk voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert ook depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi of Lom.

Thaise Traditionele Massage of Nuat Phaen Boran (นวดแผนโบราณ), door het masseren van de drukpunten (energiebanen) en lichaamsdelen te strekken. Hierbij wordt lichaamsgewicht in combinatie met duimen, handpalmen, knieën, ellebogen en voeten gebruikt. Om het hele lichaam te strekken als wel te kneden. De bewegingen hebben sterke overeenkomsten met de Asana’s van Yoga en de aandacht voor de drukpunten lijkt op Nadi’s uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese Geneeskunst.

 

Thaise Anti-Stress relax Massage

Bij deze massage worden uw hoofd, nek, schouder en rug gemasseerd om zo de klachten die door stress veroorzaakt worden te verhelpen.

Stress klachten manifesteren zich in de gebieden van de rug, schouders, nek en het hoofd. Bij de anti-stress massage concentreren wij ons op deze gebieden, door de spieren te masseren en deze weer los en soepel te maken. Spieren worden gereinigd van melkzuren, de bloeddoorvoer wordt bevorderd de verkrampte spieren functioneren weer. Zo ontdoet het lichaam zich van opgehoopte spanning door te veel aan adrenaline en cortisol en herstelt zich de balans tussen lichaam en geest.

 

 

Wat is stress?
Door te veel druk in je omgeving krijg je stress. Het brengt je lichaam in een staat van alertheid. Je lichaam gaat adrenaline en cortisol aanmaken die zorgen dat je klaar bent om snel te handelen. Toen de primitieve mensheid nog in de wilde natuur leefden, was dit nodig om te kunnen vechten of vluchten bij gevaarlijke situaties. De stress die we tegenwoordig ervaren heeft meer te maken met deadlines, volle agenda, emotionele spanning etc. De energie die wordt opgebouwd om fysiek te handelen wordt dus niet gebruikt, waardoor je in een gespannen toestand blijft en je fysiek, mentaal en emotioneel dus constant onder spanning staat.

 

Hoofd, Nek, Schouder en Rug Massage voor een ontspannend effect
Voor iedereen die graag lekker ontspannen gemasseerd wil worden. Het is vooral prettig als u zich wel eens “leeg” of flink vermoeid voelt na een drukke werkweek. Maar ook als u zich verder goed, gezond en prettig voelt kan een ontspannende massage heerlijk zijn. Kortom de ontspannende lichaamsmassage is zo goed als geschikt voor iedereen. Een lichaamsmassage van een half uur richt zich grotendeels op de nek, schouders, hoofd, rug en armen. Het accent ligt vooral op het ontspannende effect waarbij naast het afvoeren van afvalstoffen ook de bloedcirculatie en stofwisseling worden geactiveerd.

Heeft u stress klachten, dan is deze massage zeer geschikt om de klachten die door Stress veroorzaakt worden te verminderen.

De oorzaak van je Stress kunnen wij uiteraard niet verhelpen. Hier moet u uiteraard zelf aan werken.