Opening Hours

Ma. di. do. vr. 10:30-18:00 - Zat. 10:30-17:30 - Woensdag en zondag gesloten

Nieuws & Berichten Claai Sabaai Massage

Nieuws en berichten van Claai Sabaai Massage Amersfoort

 

Op deze pagina houden wij jullie op de hoogte met nieuws en berichten van Claai Sabaai Massage Amersfoort, die wij graag met jullie willen delen.

 

15 dec. 2020 (update)

Coronavirus COVID-19

I.v.m. de nieuwe COVID-19 maatregelen is Claai Sabaai Thai Massage Amersfoort tot zeker 9 februari gesloten. Wij nemen het Coronavirus of COVID-19 serieus en volgen de richtlijnen van het RIVM en de Overheid. Hier tref je alle belangrijke en relevante informatie aan met betrekking tot het Coronavirus of COVID-19.

  • RIVM-vragenlijst.
  • Extra maatregelen die wij hebben getroffen om een veilige situatie te creëren voor onze cliënten en collega’s.
  • Relevantie links van het RIVM.
  • Extra informatie over het verbeteren van je Immuunsysteem en de behandeling van Stress klachten.

Wij hopen jullie snel weer te zien in het nieuwe jaar.

Nieuws & berichten

 

 

 

 

 

 

 

21 nov. 2020

In de feestelijke december maand zijn wij beperkt geopend.

In de feestelijke december maand is Claai Sabaai Massage beperkt geopend van 1 december t/m 3 januari. Bekijk onze online agenda welke plekken nog vrij zijn. Wij wensen iedereen… Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Suk san Sinterklaas, Suk san wan Christmas, Suk san wan pee maï en Kho haï mee kwam suk 

Nieuws & berichten

 

 

 

 

13 mei. 2020

Dank je wel voor jullie vertrouwen

Dank je wel voor jullie vertrouwen in ons. Het deed ons erg goed en maakte ons erg blij dat jullie met z´n allen zoveel afspraken hebben gemaakt, de eerste week, nadat de Corona maatregelen versoepeld waren. Dank jullie wel.

Nieuws & berichten

 

 

 

 

nieuws en berichten

 

 

 

 

6 mei 2020

Versoepeling Corona maatregelen – Maandag 11 mei weer open

Goed nieuws. Op 6 mei heeft het kabinet een persconferentie gegeven waarbij ze voor bepaalde beroepsgroepen hebben aangekondigd: versoepeling Corona maatregelen. Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort gaat daarom op maandag 11 mei weer open.

Wij hebben jullie gemist en hopen jullie snel weer te zien.

Nieuws & berichten

 

Nieuws en berichten

 

 

 

 

27 april 2020

Massage maatregelen en het Corona virus

Update: Maandag 11 mei gaan wij weer open. Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort heeft extra massage maatregelen getroffen om een veilige situatie te creëren voor onze cliënten en medewerkers. Zo is de kans op verspreiding van het Corona virus nihil. Nu moeten we alleen nog afwachten wanneer wij ons vak weer mogen uitoefenen. Voorlopig staat de datum op 20 mei. Een Thaise massage draagt bij aan de gezondheid van je lichaam en is daarmee een waardevolle methode om ziekten te voorkomen. Hoewel wij niet altijd 1,5 meter afstand kunnen bewaren, achten wij de kans op verspreiding van het virus in onze praktijk als zeer laag.

Nieuws & berichten

 

 

 

 

 

26 april 2020

Keep Calm and Stay Safe

Update: Maandag 11 mei gaan wij weer open. Hoewel wij hadden gehoopt dat wij op 28 april open konden gaan, zijn de Corona maatregelen toch verlengt tot een nog onbekende datum. Waarschijnlijk tot 19 mei. Wij blijven daarom zeggen: Keep Calm and Stay Safe. De Cijfers van het RIVM gaan de goede kant op. We moeten dus nog even volhouden. Dat we nog niet open mogen gaan is uiteraard wel vervellend nieuws voor onze cliënten, medewerkers, collega´s en de massage praktijk zelf. Wij staan te popelen om ons vak en passie weer uit te kunnen oefenen en jullie te helpen om je lichaam gezond te houden. Wij missen jullie ook. Keep Calm and Stay Safe. Wij zijn al wel goed voorbereid als wij weer open mogen gaan.

Nieuws & berichten

 

 

Nieuws en berichten

 

 

13 april 2020

Songkran – waterfestival – jaarwisseling in Thailand

In Thailand vieren ze dit jaar van 13 t/m 15 april Songkran, ook wel bekend als het Waterfestival. Dat is de jaarwisseling in Thailand, naar het jaar 2563. Dit jaar zal het minder uitbundig gevierd worden. Ook in Thailand heeft men te maken met het Corona virus en mogen mensen niet bij elkaar komen. Soortgelijke maatregelen als in Nederland.

Nieuws & berichten

 

 

nieuws en berichten

 

 

 

 

4 april 2020

Lege massage tafels door Corona Virus – COVID-19

Update: Maandag 11 mei gaan wij weer open. Update: Lege Massage tafels bij Claai Sabaai Thaise massage Amersfoort. Deze Corona Virus – COVID-19 maatregelen zullen nog tot zeker 28 april van kracht zijn. Ondanks dat wij dat betreurend nieuws vinden voor onze cliënten, medewerkers, collega´s en de massage praktijk zelf, ondersteunen wij deze maatregelen voor 100%. Hoe eerder wij samen dit virus onder controle krijgen, hoe eerder wij weer ons dagelijks leven op een veilige manier kunnen oppakken. Keep Calm and Stay Safe.

Nieuws & berichten

 

Nieuws en berichten

 

 

 

 

 

20 mrt. 2020

Update: Tijdelijk gesloten i.m.v. Corona Virus

Update: Maandag 11 mei gaan wij weer open. Update: Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort is tijdelijk gesloten i.v.m. het Corona Virus. Ondanks dat een Thaise massage een positief effect heeft voor de gezondheid van je lichaam, zijn wij tijdelijk gesloten. Hou onze pagina in de gaten. Wij hopen dat deze situatie niet te lang zal duren, voor de gezondheid van onze klanten, collega’s, onze praktijk en iedereen om ons heen. Wij hopen jullie snel weer te verwelkomen als de richtlijnen van het RIVM en de overheid dat toelaten. Keep Calm and Stay Safe.

Nieuws & berichten

 

Nieuws berichten

 

 

 

 

 

 

23 feb. 2020

Aromatische Olie

Bij Claai Sabaai Massage heb je bij de Deep Thaise Ontspanning & Anti Stress massage keuze uit 6 verschillende Aromatische olie

Nieuws & berichten

 

Nieuws en berichten

 

 

 

1 feb. 2020

Valentijn Actie Duo Massage

Wij hebben een leuke Valentijn actie waarbij jij iemand kan verrassen met een Duo massage. Een origineel cadeau waar je samen van kan genieten. Maak in de week van Valentijnsdag (10 t/m 15 februari) een online Duo massage afspraak.

Nieuws & berichten

 

Nieuws & Berichten

 

 

 

3 jan. 2020

Online afspraak maken

Dit jaar beginnen wij goed met een nieuwe online afspraak maken App. Hiermee kunnen wij jullie nog beter van dienst zijn. Je ziet gelijk welke tijden beschikbaar zijn. Een afspraak maken gaat nu nog makkelijker

 

 

 

 

30 dec. 2019

Happy New Year 2020

Happy New Year 2020. Claai Sabaai massage Amersfoort wenst jullie allemaal een voorspoedig 2020. Sawasdee pee mai

 

 

 

13 dec. 2019

Unesco heritage status – Nuad Thai of Traditionele Thaise massage

Nuad Thai of Traditionele Thaise massage wordt beschouwd als onderdeel van de kunst, wetenschap en cultuur van de traditionele Thaise gezondheidszorg en heeft daardoor de Unesco heritage status gekregen.

 

unesco heritage status

 

 

 

11 nov 2019

Yi Peng en Loy Krathong (Licht Festival Thailand)

Van 11 t/m 13 november dit jaar wordt in Thailand Yi Peng en Loy Krathong (Licht Festival) gevierd. Loy Krathong in het hele land en Yi Peng in Chiang Mai. Dit feest wordt op de avond voorafgaand aan de volle maan in november gevierd.

Yi Peng en Loy Krathong (Licht Festival Thailand)

 

 

7 nov 2019

Aangepaste tijden in de feestelijke december maand

In de feestelijke december maand heeft Claai Sabaai Massage een aangepast rooster. Reserveer op tijd als je rond deze maand een massage behandeling wil plannen.

 

 

24 juni 2019

Optimize Your Holiday

Optimize Your Holiday en start with a Thai massage. Flexible body, relaxed mind, free of Stress and positive energy.

Optimize your Holiday

20 mei 2019

Claai Sabaai Massagebon

Je kunt bij Claai Sabaai nu ook online massagebonnen bestellen. Een Claai Sabaai Massagebon is een leuk om te geven en verrassend om te krijgen.

 

05 mei 2019

Origineel Moederdag cadeau: Moederdag Massage Bon

Zondag 12 mei is het Moederdag. Een dag om je lieve moeder extra in het zonnetje te zetten. Verras je moeder met een origineel Moederdag cadeau en geef haar een Moederdag Massage bon. Laat haar heerlijk genieten van één van onze massage behandelingen in een ontspannen omgeving bij Claai Sabaai Massage.

 

12 april 2019

Stress klachten en het bedrijfsleven

Stress is tegenwoordig een veel voorkomende probleem. De oorzaak is in veel gevallen ons drukke leven met veel mogelijke oorzaken. In ons sociaal leven of het bedrijfsleven. Een Thaise massage kun je helpen om stress klachten te verhelpen.

stress klachten bedrijfsleven

 

23 maart. 2019

Koningsdag 2019 Wij Amersfoort

Op zaterdag 27 april 2019 zal de Koninklijke familie, Koningsdag 2019 vieren in en met: Wij Amersfoort. Dat is natuurlijk een grote eer en dat willen wij zelf ook niet missen. Om die reden zijn wij deze dag gesloten.

 

16 maart. 2019

Vacature: Massage therapist/ พนักงานนวด

Onze praktijk Claai Sabaai Massage Amersfoort wordt druk bezocht. Om die reden zijn we opzoek naar een goede masseuse om ons team te versterken.

 

5 feb. 2019

Toen en Nu in Amersfoort: de Bergstraat door de jaren heen.

Een leuk artikel van “indebuurt” in de reeks Toen en nu in Amersfoort. Deze keer is de Bergstraat aan de buurt. De mooie straat waar Claai Sabaai Massage gevestigd is.

 

 

2 feb. 2019

Verras je Valentijn met een Claai Sabaai massage cadeaubon

Wil je jouw Valentijn verrassen met een origineel cadeau? Geef je Valentijn een Claai Sabaai Massage cadeaubon.

Valentijn massage cadeaubon

 

22 jan. 2019

Immuunsysteem en Thaise Massage

De winter is nu echt begonnen en je lichaam kan daarom wel wat extra bescherming gebruiken.

 

 

24 nov. 2018

Winterparadijs Amersfoort

Ook dit jaar kun je weer schaatsen in het Winterparadijs Amersfoort op het Eemplein.

 

24 aug. 2018

Claai Sabaai Massage steunt de Maag Lever Darm Stichting

Op 29 september 2018 organiseert De Maag Lever Darm Stichting de Zuiderzee Klassieker fietstocht.

 

16 jul. 2018

English Translation of Claai Sabaai Massage Amersfoort

We are very happy to notice that also toerist, expats and other people who speaks English, did find the way to our massage salon.

 

14 jun. 2018

Begin je vakantie optimaal met een Thaise massage.

Met een Thaise massage bij Claai Sabaai Massage, aan het begin van je vakantie, begin jij je vakantie met een los en soepel lichaam, ontspannen geest, ontdaan van stress. Je lichaam is weer in balans, je voelt je relaxed en je hebt extra positieve energie.

 

23 mrt. 2018

Thaise massagesalon en gekwalificeerde Thaise masseuse

In onze Thaise massagesalon geven wij onder andere de Thaise Traditionele Massage en Thaise ontspanningsmassage die door onze gekwalificeerde Thaise masseuse gegeven worden.

 

6 feb. 2018

National Geographic Traveler: Thailand en Thaise Massage

Op National Geographic Traveler vond ik dit leuke reisverhaal over Thailand en Thaise massages.

 

 

 

14 okt. 2017

Body scrub massage – Een totale verzorging en optimale ontspanning

Claai Sabaai Massage Amersfoort heeft nu ook een body Scrub Massage voor u. Een totale verzorging voor uw lichaam en tevens een optimale ontspanning voor lichaam en geest.

 

23 sept. 2017

Thaise welkomst beeldjes van hout van Ruigoord

Toevallig kwamen we deze twee leuke Thaise welkomst beeldjes van hout tegen op de hippiemarkt Ruigmarkt van Ruigoord.

Thaise welkomst beeldjes van hout van Ruigoord

 

23 sept. 2017

Hortensia’s en Bamboe bij Claai Sabaai Thaise massage te Amersfoort

Omdat het past bij Thailand en dat het mooi is, hebben wij ook bamboe naast de ingang geplaatst

Claai Sabaai Thai Massage Amersfoort Thai traditional massage Massage spa and wellness

 

2 aug. 2017

Extra stevige massage bedden voor een optimale massage

Bij Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort zijn ook de massage bedden gereed gemaakt voor u. Bovendien zijn het extra stevige bedden voor een optimale massage

 

31 juli 2017

Yes we’re open …

Yes we’re open… Het is zover… Claai Sabaai Massage heeft intussen haar deuren geopend aan de Bergstraat 22 te Amersfoort.

Yes we're open deuren geopend voor u

 

10 juli 2017

Sleutels pand aan de Bergstraat 22

We hebben de sleutels van een mooi pand aan de Bergstraat 22 te Amersfoort ontvangen. De start en nieuw begin van Claai Sabaai Massage is daarmee een feit. 

Share with your friends

      

Also find us on

             

 Click here for our English Website