Opening Hours

Ma. di. do. vr. 10:30-18:00 - Zat. 10:30-17:30 - Woensdag en zondag gesloten

Stress klachten en het bedrijfsleven

Stress is tegenwoordig een veel voorkomende probleem. De oorzaak is in veel gevallen ons drukke leven met veel mogelijke oorzaken. In ons sociaal leven of het bedrijfsleven. Vaak is het een combinatie van verschillende gebeurtenissen tegelijk, waardoor het even te veel word en stress klachten ontstaan. Op zich is stress niet erg. Stress verhoogd namelijk je prestaties, zowel lichamelijk als geestelijk, door de aanmaak van adrenaline en cortisol. Het wordt wel problematisch als men langdurig stress ervaart. Bij het langdurig blootstaan aan stress, ontstaan er lichamelijke en geestelijke klachten die je dagelijkse bezigheden sterk kunnen beïnvloeden.

 

Met een Thaise massage verminder je stress klachten

Deze bijkomende klachten kun je goed behandelen door middel van een Thaise massage behandeling. Bij de Thaise massage worden de te veel aangemaakte stoffen adrenaline en cortisol uit je lichaam gemasseerd. Daarnaast komt door de massage je lichaam en geest weer in balans. Hierdoor ben je veel beter in staat om bepaalde situaties aan te kunnen. De oorzaak van de stress neem je hiermee uiteraard niet weg. De oorzaak van de stress moet ook verholpen worden.

 

Stress kost het bedrijfsleven jaarlijks ca. 2 miljard euro

Niet alleen voor mensen die stress ervaren kan een Thaise massage positief werken. Ook voor bedrijven is de Thaise massage aantrekkelijk. Stress kost het bedrijfsleven, jaarlijks ca. 2 miljard euro (onderzoek TNO). Dat is veel geld. Bedrijven kunnen met bepaalde maatregelen stress klachten voorkomen en daarmee veel geld en leed besparen. Het welzijn van uw medewerkers en de sfeer op de werkvloer is namelijk bepalend voor de prestaties van uw bedrijf. Zorg daarom goed voor uw medewerkers.

“Zonder de goede performance van uw medewerkers kan uw bedrijf niet succesvol zijn.”

 

Verras uw medewerkers met een Thaise massage behandeling.

Een goede manier om stress klachten te voorkomen is een Thaise massage behandeling voor u en uw medewerkers.

Haal het beste uit uzelf en uw medewerkers en investeer in hun welzijn.

Met een Thaise Massage behandeling, blijven uw medewerkers gezond, vitaal, energiek en ontspannen. Dit verhoogd de motivatie, werkplezier en prestaties. Door de massage komt het lichaam weer in balans en voelt men zich lichamelijk en geestelijk veel sterker. Daarnaast zal de waardering groot zijn.

 

“Een win-win situatie.”

Een kleine investering die het welzijn, motivatie en de prestaties van uw medewerkers verhoogd en daarmee het bedrijfsresultaat positief kan beïnvloeden.

 

Massage-bon

Bij ons kun je Claai Sabaai massage-bonnen bestellen die een jaar geldig zijn. *

Massagebon Claai Sabaai

Klik op de button als u onze Claai Sabaai massage bonnen wilt bestellen.

 

 

Wat is Stress?
Stress klachten en behandeling
Werking van een Thaise Massage
Anti Stress Massage behandelingen

 

 

 

Klik hier voor onze massage behandelingen:

 

Of maak online een massage afspraak

Thaise Massage Amersfoort Thai massage massagesalon ontspanningsmassage online afspraak

<<< vorige <<<          >>> volgende >>>

 

 

Share with your friends

Facebook Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Twitter Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Linkedin Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort

Also find us on… or contact us by email or phone

 Facebook Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Tripadvisor Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Instagram Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Linkedin Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Twitter Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort

 Youtube Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Google Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort  Google maps Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort  mail Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort   Phone Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort