Opening Hours

10:30 - 18:30 ma. t/m zat.

Authentieke Thaise massage, Thai Royal massage,  Nuat phaen boran, นวดแผนโบราณ, Traditional Thai massage.

Een Traditionele of Authentieke Thaise Massage

Ook bekend als Thai Royal massage,  Nuat phaen boran, นวดแผนโบราณ of  Traditional thai massage

Een Traditionele of authentieke Thaise massage is één van de meest uitgebreide massages die er zijn. Deze massage techniek is ca. 2500 jaar geleden ontwikkeld en wordt vandaag de dag nog steeds gezien als één van de beste massages die er zijn. Deze Authentieke Thaise massage is ook bekend onder de naam Thai Royal massage,  Nuat phaen boran, นวดแผนโบราณ of Traditional Thai massage. Deze massage wordt gedaan zonder olie en kan ook gegeven als men dunne kleding draagt. Deze massage werd ook gegeven aan de Royal family, waarbij de koning en familie kleding droeg. Vandaar dat men de naam Thai Royal Massage gegeven heeft. Nuat phaen boran of นวดแผนโบราณ betekend antieke massage stijl. 

 

Massage techniek

Bij de Traditionele of authentieke Thaise massage zie de volgende technieken: yogatechnieken, massage, acupressuur en stretchen. Bepaalde technieken van deze Massage zie je ook terug in andere tradities en komen je wellicht bekend voor. De bewegingen lijken op de Asana’s van Yoga, de aandacht voor de drukpunten op Nadi’s uit Ayurveda en de meridianen uit de Chinese Geneeskunst.

 

Massage effect

Een Traditionele of authentieke Thaise Massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten. Daarnaast stimuleert men de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Al met al, Chronische vermoeidheid, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden. Het zorgt namelijk voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert ook depressieve gevoelens. Bij deze Thaise massage wordt lichaamsgewicht in combinatie met duimen, handpalmen, knieën, ellebogen en voeten gebruikt. Om het hele lichaam te strekken als wel te kneden.

De massage wordt ritmisch uitgevoerd en gedoceerd toegepast en afgestemd op het individu. De massage vraagt om een “actieve” rol van u als u wordt verplaatst en uitgerekt in verschillende houdingen.

 

 

 

<<< Laatse <<<         >>> volgende >>>

 

Claai Sabaai Thaise Massage Amersfoort Thai

Maak online een afspraak of neem contact met ons op via bijvoorbeeld telefoon, WhatsApp of email.

 

Keer terug naar

Massage groep: Last van spieren Massage behandelingen & prijzen

 

Lees meer over…:

 

 

 

Thaise Traditionele Massage

Een Thaise Massage is speciaal… Ook speciaal voor u.

 

Share with your friends

    

 

Also find us on… or contact us by email or phone